Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Elmo

  ”Älkää nyt tappiota tarjotko tuollaiselle pojalle, jolla on viisi pyörylää päässä. Sillä pitää olla harvinaisempi ja komeampi nimi. Tuosta pojasta tulee vielä jotakin häkellyttävän suurta. Sanokaa minun sanoneeni että, tuosta pojasta kasvaa sellaista, mikä ei ole täysin meikäläisten tajuttavissa.” - Ukki-

  Onnellisen lapsuuden, merillä seilaamisen, rakkauden ja sattumuksen kautta Elmosta kehkeytyy kaikkien urheilulajien superlahjakkuus. Hän päihittää Anderssonit, Svenssonit tai Karlssonit! Jättää suvereenisti jälkeensä Neuvostoliittolaiset, Jenkit tai Norsunluurannikon edustajat niin kesä- kuin talvikisoissa, yksilö- ja joukkuelajeissa. Kaikessa!

  Elmon mainetekoja Suomeen ja Elmon kotikylään Kainalniemelle selostavat suomen kansan rakastamat radioäänet Immo ja Lyly!
  Rommia, pemmikaania, pohdiskelua ja omenoita rakastava Elmo suhtautuu urheiluun rauhallisen rennosti mutta elämä tarjoaa mietittävää.

  "Ilkka Heiskasen monologiesitys Elmo, Hämeenlinnan teatterin Verstaalla on aivan häikäisevä, se kouraisee mahanpohjaa oikein kunnolla. Hän on tavoittanut jotakin ihmisen sydämen suurista salaisuuksista ja kaikesta siitä muusta, mitä siihen kuuluu. - Pekka Rautalahti"


   

  Juhani Peltosen romaanista dramatisoinut:
  Ilkka Heiskanen
  Elmo ja muut monologissa esiintyvät henkilöt:
  Ilkka Heiskanen

  Ohjaus: Ilkka Heiskanen
  Tuotanto: Iltama Oy/ Otto Kanerva/ iltama.fi
  Esityksen kesto: Noin 2 tuntia sisältäen väliajan


  Tekniset tiedot

    Takaisin