Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Minä, Sinatra

    

  Minä, Sinatra on esitys, joka kertoo legendaarisen laulajan värikkäästä elämästä ylä- ja alamäkineen miehen omin sanoin ja sävelin.

  Esitys sijoittuu vuoteen 1971 ja Frank Sinatran eläkepäivien alkamiseen. On viimeisen show’n aika. Luvassa on viskin ja savukkeiden tuoksuisia muistoja ja tietysti paljon musiikkia.

  Minä, Sinatra perustuu Richard Sheltonin kirjoittamaan ja esittämään Sinatra: Raw -esitykseen. Alkuperäisteoksen on Rauman teatterille suomentanut Jussi Tuominenja esityksen ohjaa Otto Kanerva. Alkuperäinen esitys on myös palkittu Edinburghin teatterifestivaaleilla.

  Frank Sinatran roolissa nähdään ja kuullaan Jani Koskinen, joka on tuttu teatterien lavoilta monista menestysrooleista. Karismaattinen näyttelijä-laulaja on nähty mm. Rauman, Hämeenlinnan ja Valkeakosken kesäteatterilavoilla.

  Lavalla esityksessä myös kapellimestari-pianistina toimiva Mikko Kangasjärvi. Musiikin todellinen monitoimimies tunnetaan muun muassa -yhtyeen musiikkituottajana ja kosketinsoittajana.

  Esityksessä kuullaan kaikki Sinatran ikimuistoisimmat laulut!

  Minä, Sinatra saa kantaesityksensä Rauma-salissa 31. maaliskuuta. Rauma-salissa nähdään kaikkiaan kuusi esitystä aikavälillä 31.3.-15.4.2023. Tämän jälkeen esitys ja on tilattavissa kiertuetuotantona.

   

    Takaisin