Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Hän on täällä tänään?

  Mitä tapahtuu, kun illan päätähti ei saavukaan paikalle?

  Show on alkamassa, mutta esiintyjiä ei näy eikä kuulu. Kansa vaatii rahoilleen vastinetta ja illallisen lisäksi viihdettä, joten ravintolan henkilökunta joutuu nousemaan lavalle. Kuinka tarjoilijoiden ja portsarin käy, kun heidät heitetään täysin mukavuusalueensa ulkopuolelle, tilanteeseen, joka on monelle se pahin painajainen: joutua esiintymään julkisesti yleisön edessä, vieläpä ilman yhtäkään harjoituskertaa.

  Kestääkö kantti? Pettääkö lauluääni? Sotkeutuvatko tanssijalat toisiinsa ja meneekö repliikkikieli solmuun? Ja ennen kaikkea, kuinka jo ennestään kireä työilmapiiri kestää tällaisen yllättävän stressipommin? On aika kaivaa nuoruusvuosien unohdetut taidot ja haudatut unelmat esiin...

  Hän on täällä tänään? on dinner & show esitys, jossa lauletaan, tanssitaan, improvisoidaan ja musisoidaan. Tämä viihdepläjäys on erilainen jokaisella esityskerralla, koska esiintyjätkään eivät tiedä mitä tuleman pitää. Voimassa on siis koko esityksen kestävä yllätystakuu.

  VAROITUS:

  Tämä kolmen ammattinäyttelijän luotsaama esitys saattaa pitää sisällään tuttuja hittibiisejä sekä raikuvaa naurua kirvoittavaa verbaalista ulosantia ja fyysistä liikehdintää. Show ei siis sovellu huumorintajuttomille ja/tai heikkohermoisille.

   

  Tervetuloa!

   

  Esiintyjät: Outi Ikonen, Mikael Haavisto ja Heikki Mäkäräinen

  Käsikirjoitus ja "ohjaus": Heikki Mäkäräinen

  Sovitus: Heikki Mäkäräinen, Outi Ikonen ja Mikael Haavisto

  Tuotanto: Iltama Oy/Otto Kanerva

    Takaisin