Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Time Travel

  Koostuu eri vuosikymmeniin perustuvista potpureista, jotka tarjoillaan illallisenne yhteydessä. Musiikki ja ruokalajit seuraavat saumattomasti toisiaan jättäen mukavasti aikaa myös sosiaaliselle kanssakäymiselle. Ammattitaitoiset esiintyjämme toimivat illan aikana myös tarjoilijoinanne, mikä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaihtaa muutaman sanasen illan tähtien kanssa. Haluamme siis tarjota teille täyden palvelun kokonaisuuden: naurun täyttämän illan, josta riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa!

  Musiikkinumeromme sisältävät kokoelman parasta musiikkia eri vuosikymmeniltä. Kappaleita löytyy aina vanhasta 40-luvun jazz- ja kabareetunnelmista 50-luvun rautalankarokkiin ja 60-luvun Suomi-iskelmiin sekä 70-luvun discon supertähtiä ja 80-luvun powerballadeja unohtamatta. Luvassa on siis mukaansatempaava kokonaisuus, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin sukupolvesta ja musiikkimausta riippumatta!

  Esityksemme on myös helposti muokattavissa. Jos esimerkiksi päivänsankari kaipaa nuoruutensa musiikkia ohjelmanumeroksi tai suunnitelmissanne on vaikkapa teemabileet, ole meihin yhteydessä ja rakennamme toiveittenne mukaisen paketin. Time Travel tarjoaa musiikkia joka makuun, ja voimme myös yhdessä suunnitella kokonaisuuden, joka on juuri teidän tilaisuuteenne sopiva! Meillä on kokemusta suurista hotelliravintoloista ja palkintogaaloista aina firmojen pikkujouluihin ja pienempiin yksityistilaisuuksiin.

  Saamamme palaute on järjestään ollut ylistävää. Shown aikana lautasliinat viuhuvat ilmassa ja katsojat yhtyvät lauluun esiintyjiemme kanssa. Myös ravintolat ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä tarjoileviin esiintyjiimme. Olemme vierailleet mm. Hotelli Crown Plazassa (Helsinki), Teatteriravintola Koomikossa (Riihimäki) sekä Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

  Time Travel Dinner & Show on se viihdepaketti, joka kruunaa positiivisella energiallaan työntekijöiden virkistyspäivän sekä pikkujoulut kanta-asiakkaillenne.


   


  Tekniset tiedot

   

    Takaisin