Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Mielensäpahoittaja ja poika

  Tuomas Kyrön teoksiin pohjautuvan näytelmän rooleissa nähdään Esko Roine ja Aimo Räsänen.

  Valtakunnan valloittanut Mielensäpahoittaja  on kirjailija Tuomas Kyrön luoma hahmo. Niin hauska ja viisas, niin tosi ja tarpeellinen ja samalla, myönnetään pois, ihan mahdoton jäärä.

  Tarinan hersyvä huumori on taitettu elämän pohjimmaisella haikeudella, komedian sävyt ovat syvästi suomalaisia. Keskiössä isä, jonka mieli niin helposti pahoittuu.  Isän voinnista ja touhuista on alituiseen huolissaan hänen aikuinen poikansa.

  Seija Holman dramatisointi pohjautuu Tuomas Kyrön teoksiin Mielensäpahoittaja, Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike ja Miniä.  Mausteena käytetty myös  kirjailijan Helsingin Sanomissa ilmestyneitä kolumneja.

  Kantaesitys Tampereen Työväen Teatterissa 20.2.2013.

  ”Varma paketti naurua ja liikutusta. TTT:llä on tarjota loistavien tekstien päälle myös taitava työryhmä. Kaikki kertakaikkiaan toimii." - AL, Noora Vaarala

  "Sydämellinen esitys tarjoaa pienen hengähdyksen perusasioiden äärelle." - Keskisuomalainen, Katri Kekäläinen

  KATSOJAT:

  • Väte; Kyllä minä niin mieleni pahoitin, ei nyt pitänyt paikkaansa! Nautittava vierailu Kuopiossa. Hyvä "otsokarhu" Aimo Räsänen ja Esko Roine. Paras esitys vuosiin, saitte minutkin teatteriin. Kansa tykkäs ja taputti. Ihastuin Aimon rooleihin jo ainakin 17 vuotta sitten, kesäteatterissa, samoin Uusi Päivä vie mukanaan. Kuin myös Esko Roine ja hänen karismansa. KIITOS RATTOISASTA VIERAILUSTA!! <3
  • Käsittämättömän hauska kappale ja huikea näyttelijöiden suoritus. Ei voinut olla nauramatta ja naurua kyllä riitti. Täytyy mennä uudestaan katsomaan ja kokemaan aito ilo.
  • Kiitos aivan mahtavasta 8.5 2015 esityksestä! !
  • Nauroin ensimmäisellä puoliajalla mahani kipeäksi ja lopulta oli posketkin jumissa.
  • Kiitos Esko Roine, kiitos Aimo Räsänen! ♥
  • Te olette kaksi ammattilaista, jotka todellakin saitte minut viihtymään.
  • Kyrön jäätävän nerokasta sanailua yhdistettynä Roineen ja Räsäsen karismaattiseen ja ihon läpi imeytyvään läsnäoloon. Yksinkertaiset asiat ovat aina parhaita. Ensimmäistä kertaa elämässäni itkin teatterissa. Ja nauroin. Luoja tietää, että nauroin.
  • Wau! Roine sen kuin paranee iän myötä ja Räsänen on todella mestari muuntumisessaan mihin vain. Niin todellista, rämäkkää ja lopulta herkkää sanailua. Hieno juttu, upeat näyttelijät, nautinto on nauraa tervehenkiselle huumorille. Kymppi!
  • Siis, kyllä kerrassaan hyvää viihdettä! Äsken palasimme teatterista kahden mestarin työskentelyä seuranneena ja totaalisesti lumoutuneena. :-) Varmasti taas muutaman vuoden lisää ikää saaneena, nauru todella tuntuu pidentävän ikää. Lämpimästi suosittelen esitystä kaikille!,
  • Mikä arkielämän tunnelma, mikä tuttuus, mikä ihmissuhteiden vaativuuden, painolastin, velvoittavuuden mutta myös välttämättömyyden konsertto. Kiitos!
  • Voiko olla mitään parempaa tai hauskempaa, kuin nähdä Esko Roine missä tahansa roolissa, EI!
  • Olin viime lauantaina katsomassa häntä Tevjenä, upea suoritus ja eilen 26.4 mielensäpahoittajana, ja jälleen kerran yhtä mahtavaa ja hauskaa, vaikka kuitenkin on kyseessä todellista elämää koskettava näytelmä! Myös Aimo Räsänen on erinomainen roolissaan vanhan suomalaisen "jäärän" poikana. KIITOS! Kannatti tulla Porista!.

  Näyttelijät: Esko Roine, Aimo Räsänen
  Dramatisointi: Seija Holma

  Yhteistyössä Tampereen Työväen Teatterin ja EP-tuotanto

  Sovitus ja ohjaus:
  Ohjaus Marika Vapaavuori
  Lavastus Oskari Löytönen
  Pukusuunnittelu Katri Innanmaa ja työryhmä
  Valosuunnittelu Juha Haapasalo
  Äänisuunnittelu TJ Mäkinen
   


   

    Takaisin