Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • HE'S A LADY

  Mika Tepsa on kietoutunut alter egonsa Pola Ivankan pauloihin jo aikaa sitten. Koko pandemian ajan hän on yrittänyt irtautua vimmatusti, vaan irtoaako strutsinsulat ja paljettimekot sittenkään? Vaikka Tepsa laulaakin sävelmät omalla nimellään, niin aina vaan on kuitenkin luvassa Polan glamouria. 

  Onko Mikalla rakkaussuhde Polan kanssa? Onko tässä jo menneet sukupuoletkin sekaisin vai ristiin? Ketä kaikkia tähän vyyhtiin liittyy?

  Tarinat ja stoorit kulkevat Taina Westin kynän kautta ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä sekä muualta maailmasta, ja kaikki liittyy Polaan. Vai Mikaan?

  Ja kun floor show -meiningillä mennään, niin Tepsa lyö lauteille omien laulujensa lippaan. Mukana lauluja Sirkka-Liisa Sassilta, jonka ajattomat laulut ikään kuin palaavat kotiinsa Weimarin tasavallan syntisiin ja savuisiin kabareihin. Salla Markkanen puolestaan säveltänyt musiikkia juuri tähän esitykseen. Kuullaan tässä illassa aikuisen naisen pauloissa myös joku tuttu suomalainen chanson ja skandinaavinen fado. 
  Tunnelma on runsasta, rönsyilevää ja rehevää, niin kuin Tepsa itsekin Polan takana!


  Kesto sovittavissa: 30min - 1h 45min, väliaika.

  Tekstit Taina West
  Lavalla Mika Tepsa

  Pianisti Mikko Mattila
  Näyttämöohjaus Leenamari Unho, Kalle Pylvänäinen

  Tuotanto Iltama Oy


  Mika Tepsa, on suomalainen esiintyjä-laulaja, jonka alter ego tunnetaan nimellä Pola Ivanka. Tepsa on tehnyt drag-esityksiä jo vuodesta 1993 ja alkoi ensimmäisenä drag-esiintyjänä Suomessa laulaa itse. Sittemmin hän on tehnyt erilaisia tilausesityksiä sekä konsertteja, viimeksi Drag-Leidit Lavalla 2019 sekä Kuningattaret 2020. 

  Taina West, on suomalainen toimittaja ja käsikirjoittaja. 
  Hän kuului television ajankohtaisviihdesarjojen Pohjantähden alla (1988), Suomen hovi (1989) ja Iltalypsy (1993–2001) käsikirjoittajiin ja toimitti musiikkiviihdeohjelmia Yleisradion Radio Suomessa. West on toiminut jo vuosia Jukka Puotilan show’n käsikirjoittajana ja toteuttajana.

    Takaisin