Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Finnvitsit - Uhka idästä?

  FINNVITSIT - uhka idästä? on humoristinen, musiikin täyttämä kertomus pienestä, suomalaisesta kylästä, Kirkaskoskesta, sen värikkäistä asukkaista, kuuluisista vieraista ja ainutlaatuisen kaivon vedestä. Tarinan hahmogalleria on ehtymätön. Siitä pitävät huolen kaksi kansan rakastamaa imitaattoria Jukka Laaksonen ja Juha Laitila seuranaan säihkyvä Antti Taipale.

  Rauhaa ja rakkautta uhkuva Kirkaskosken vesi sekä uhka idästä ovat tuoneet kylään Melania ja Donald Trumpin, Birgitte ja Emmanuel Macronin ja Vladimir Putinin. Jenni Haukio ja Sauli Niinistö  ovat vettä jo varmaankin maistaneet. Ainakin se vaikuttaa itse kylään, jossa laulu ja nauru raikaa ja rakkauksia syntyy. 

  Kylään avioitunut kosmopoliitti kosmonautti, tähtien välinen supertähti Malla Pugatsova-Notkelmainen järjestää vuosittaiset iltamat, jossa tähdet seuraavat toisiaan: Jethro ja Sara, huutokauppahurjat Aki, Heli ja Markku, Marion, Kake Randelin, Meiju Suvas, Elli Haloo Helsingistä ja Almakin ovat mukana. Kylän raitilla tulevat vastaan myös Tommi Mäkinen, Kimi Räikkönen.

  Ja miksiköhän myös Hjallis ja Jolle viihtyvät maisemissa? Ehkä business mielessä?


  Rooleissa:

  Antti Taipale
  Jukka Laaksonen
  Juha Laitila

  Käsikirjoitus: JUHA LAITILA
  Ohjaus: OTTO KANERVA
  Äänimaailma: ANTTI TAIPALE

  www.facebook.com/finnvitsit


  SHOW PISTÄÄ NAURUHERMOT KOETUKSELLE
  Suosioon nousseista humoristisista teatteriesityksistä on näiden muutaman vuoden aikana ehtinyt muodostumaan osa Tahkon kesää, toivotaan, että myös pysyvästi.

  Hulppeat musiikkiesitykset ja oivat parodiat kutittavat nauruhermoja. En kuitenkaan halua pilata räjähtävää loppuyllätystä, mutta voin kyllä sen verran vihjata, että luvassa on leveitä lahkeita ja paljon, paljon, siis todella paljon kimallusta.

  PIIA KAIPIAINEN, Pitäjäläinen 11.7.2019


  FINNVITSIT VALLOITTIVAT PORVOON JÄLLEEN KERRAN
  Juha Laitilan käsikirjoittama FINNVITSIT - uhka idästä? Komediashow teki taas paluun Porvoon Taidetehtaalle. Huumorin ja nykyjulkkisten imitaatioiden täyteinen kokonaisuus nauratti porvoolaisyleisöä jo viidettä kesää putkeen.

  Finnvitsejä viimeiset neljä kesää seuranneet porvoolaiset Raimo ja Tuire Sikkara kehuivat illan esitystä.
  - Ei tässä malta jättää väliin! Minä nauran vitseille vielä viikon päästä kotona. Tuire Sikkara naurahtaa esityksen jälkeen. 
  - Taipaleen muuntautumiskyky on ilmiömäinen. Hän onnistuu parantamaan esitystään joka vuosi. Raimo Sikkara lisää.
  Kokonaisarviona show'lle Sikkarat antoivat korkeat 9,5 ja 10+.

  MILJA TAMMISTO, Itäväylä 7.8.2019


  TRILOGIAKSI KAAVAILTU FINNVITSIT SAA JO VIIDENNEN OSAN
  FINNVITSIT - uhka idästä? kesäteatterishow'ssa käsitellään muuan muuassa maailman politiikkaa, vettä, rahaa ja kaivoksia - tietenkin aiempien vuosien tapaan huumorin keinoin. Esityksen puikoissa on ollut sama tekijäporukassa kuin aiempinakin vuosina. Show'ta tähdittävät Juha Laitila ja Jukka Laaksonen ovat pitkän linjan koomikoita ja imitaattoreita, ja Laitilan mukaan myös Antti Taipaleen dragtaiteessa on humoristinen ote. 
  - FINNVITSIT on konsepti, jonka alle mahtuu suomalaista huumoria. Se kaikki, mille me suomalaiset nauretaan, se on Finnvitsit, Juha Laitila kuvailee

  ELINA KORHONEN, Uusimaa 4.8.2019

  VIELÄKÖ LÖYTYY VITSEJÄ?
  Finnvitsien viidennen osan viimeiset naurut päästellään tänään Taidetehtaan Lämpiössä. Hamarin huumorimiehiä Juha Laitilan kynä on edelleen terävä. Tahkolla kesällä ja viime viikkoina Porvoossa esitetty Uhka idästä? oli onnistunut ja se veti mukavasti katsojiakin.

  Huhujen mukaan tämä oli Finnvitsien viimeinen osa. Ehkäpä Juha Laitila saa vielä kipinän ja kirjoittaa ensi kesälle yhden teatterin lisää. Toimisiko Finnvitsit voi sex?

  KAUPUNGILLA PUHUTAAN, Uusimaa 17.8.2019

    Takaisin