Esitykset

Teillä on tilaisuus, meillä on ohjelmaa - voimmeko yhdistää voimamme?

Eturivin taiteilijat ovat lähtökuopissa tulemaan valitsemallenne paikalle viihdyttämään teitä!
Valitse produktioista teille sopivin ja ota yhteyttä, niin yksinkertaista se on.

Emme viekkaudella ja vääryydellä vaan vilpittömin mielin tulemme luoksenne, missä olettekin.

 • Drag-leidit lavalla

  Ennennäkemätön livekonsertti!
  Pola Ivanka - NikoLa - Sheila - Jayden Mars

  Suomalaisen iskelmätaivaan legendaariset valtiattaret kokoontuvat yhteen lähes 20 vuoden tauon jälkeen ja tarjoavat yleisölle suurimmat hittinsä yhdessä ja erikseen. Lea, Marion, Katri ja Paula loistavat lavalla musiikin voimalla muistellen aikoja syksyn sävelistä euroviisuihin. Heidän kanssaan estradilla kohtaavat myös tämän ajan musiikillisia ilmiöitä, joten vierailijoita vuosien
  takaa on luvassa runsain mitoin. Tässä show-konsertissa kaikki on mahdollista, joten nostalgiaa pursuava esitys on yllätyksiä
  täynnä.

  Entä jäikö Leidien konserttikiertueelta aikanaan joku puuttumaan?
  Tässä konsertissa neljä suomalaista drag-viihteen ammattilaista laulavat Leidit Lavalle! Konserttia säestää pianisti osittain orkesteritaustojen kanssa. Mukana nopeita ja hauskoja käänteitä, hittibiisejä ja kaikille tuttuja hahmoja vuosien varrelta.

  Tämä drag show nousee uuteen uljaaseen lentoonsa, sillä nämä drag queenit laulavat laulunsa itse!
  Konsertin kesto on noin 80 min, ja se voidaan toteuttaa väliajalla tai pienemmissä osissa vaikkapa dinner show’na.

  Pola Ivanka

  Jo neljännesvuosisadan keikkailleen drag-hahmon takaa löytyy taiteilijapersoona Mika Tepsa, joka alkoi ensimmäisenä suomalaisena dragtaiteilijana laulaa esityksissään livenä. Tällä hetkellä hän opiskelee lisäksi laulunopettajaksi Kööpenhaminassa Complete Vocal Institutessa.

  NikoLa

  Toosa TV:n monitaituri kirjoittaa, näyttelee sekä laulaa. Hänet nähdään taas pian ruudussa yhdessä Cristal Snow’n kanssa. Niko Mäkinen on Miss Drag Queen vuosimallia 2007. Drag-esiintymiset hän aloitti jo muutama vuosi sitä ennen.
   

  Sheila

  Glamourin tien valinnut drag queen on keikkaillut vuodesta 2006. Antti Taipale on pitänyt hahmon dragin ilmiönä taivaankannella myös erityisesti perustamansa Helsinki Drag Battle -tapahtuman myötä, joka kerää vuosittain genren merkittävät tekijät koolle.

  Jayden Mars

  Tämä ensimmäisen Helsinki Drag Battle 2016 -kilpailun voittaja tekee dragiä tunnetuksi keikkailun lisäksi ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja YouTube -videoilla. Aarni Mikkola on siviilissä myös kysytty meikkitaiteilja.

   

  Avaa PDF - versio

   

   


  Esiintyjät: Mika Tepsa, Niko Mäkinen, Antti Taipale, Aarni Mikkola

  Esityksen kesto: 1h 20 min ja on mahdollista pilkkoa osiin esimerkiksi show&dinner-esitykseksi tai esittää väliajan kanssa.


  Tekniset tiedot

   


   

    Takaisin