Iltamahotelli

Iltamahotellimme kautta saatte tilattua erikoisohjelmiamme tai esiintyjiämme vaikka soolona!

Onnellinen Mies Oy välittää Iltama -sivujensa kautta myös muita artisteja ja esityksiä tilaisuuksiinne. Iltamahotelli sivulta löydätte niin sooloartisteja kuin valmiita esityksiä, joita välitämme asiakkaittemme tilaisuuksiin. Valitkaa teille sopiva esitys tai kysykää haluamaanne artistia tilaisuuteenne niin välitämme teille viihdyttävän taiteilijan.

Esitykset

 • Pentti Hina

  Kalle Pylvänäinen on 41-vuotias helsinkiläinen freelancenäyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Lisäksi hänen valloittava Pentti Hina-hahmo yllättää ja hauskuuttaa niin hääjuhlien kuokkavieraana, kuin asiaseminaarien ”yllätysvieraana”!

  Pylvänäisellä on viidentoista vuoden laitosteatterikokemus Savonlinnan- ja Kotkan kaupunginteattereista, sekä useita vierailuja eri teattereissa.

  Kotkan työhistoriasta mainittakoon useat musiikkiteatteri- ja revyy esitykset legendaarisessa Ravintola Kairossa, niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana.

  Pylvänäinen on myös monipuolinen kouluttaja. Hänellä on laaja kokemus erilaisten esiintymis- ja vuorovaikutuskolutusten vetäjänä. Koulutusta voi räätälöidysti tilata tarpeiden mukaan, improvisaatiokolutuksesta esitelmän pitoon. Yksi olennainen osa-alue esiintymiskoulutuksessa on esiintymisjännityksen käsitteleminen ja sen sitokyvyn kasvattaminen.

  Hänen Pentti Hina-hahmo on oivallinen piristys pikkujouluihin, hääjuhliin, synttäreille tai mihin tahansa yleisötapahtumiin. Pentti Hina rikkoo rajoja ja nauraa avoimesti itselleen, sekä pävän polttaville puheenaiheille. Jos tilaisuus tarvitsee tunnelmankeventäjää, tai muuta yllätystä, Pentti Hina on reipas ratkaisu.


   


  Tekniset tiedot

   

    Takaisin

 

Iltamahotellimme artisteja: