Iltamahotelli

Iltamahotellimme kautta saatte tilattua erikoisohjelmiamme tai esiintyjiämme vaikka soolona!

Onnellinen Mies Oy välittää Iltama -sivujensa kautta myös muita artisteja ja esityksiä tilaisuuksiinne. Iltamahotelli sivulta löydätte niin sooloartisteja kuin valmiita esityksiä, joita välitämme asiakkaittemme tilaisuuksiin. Valitkaa teille sopiva esitys tai kysykää haluamaanne artistia tilaisuuteenne niin välitämme teille viihdyttävän taiteilijan.

Esitykset

 • Lapinlahdenkatu

  – Kyl me näissä iltamissa mennään melko syvälle 1980-luvun Suomeen, jossa portsari oli kuningas ja asiakas aina väärässä. Takatukkasi hiessä piti sinun leipäsi ansaitseman ja eteensä oli vaikea nähdä naisten olkatoppausten takaa, sanoo Tapio Liinoja.

  Lapinlahdenkatu -iltamien aikana Tapio Liinoja käy läpi myös biisintekstiensä syntyä, tulevien radio- ja tv-sketsien kimmokkeet ja miten Lapinlahden Linnut olivat myös stand upin airuita. Uuden Lapinlahdenkatu-levyn ohella kuullaan lauluja myös muilta Liinojan levyiltä. Iltamissa lavalla ovat Liinojan kanssa ainakin Leevi Leppänen, Jussi Liski, Joel Mäkinen ja Pekka Nisu.

  – Meillä oli muinoin Helsingin Lapinlahdenkadulla kommuuni. Miesten paratiisi kesti aina siihen asti, kun ensimmäinen nainen astui ovesta pysyvästi sisään. Ilmestyivät myös ensimmäiset vessapaperit ja Hoover –pölynimuri, ja jääkaapissa oli ruokaa, kertoo Tapio Liinoja.

  – Lapinlahdenkadun kommuunissamme asui virallisesti 4-6 ihmistä, mutta epävirallisesti 40-60. Monet näyttelijöitä. Tarinoita on paljon, kun vaan uskaltaisi kertoa ja mikseipä uskalla. Hauskoja ne minusta ovat, ja myös Lintujen kiertuetarinat Libanonista Lemmenjoelle.

  – Juntti oli muuttanut Vampulasta Porin ja Tampereen kautta Helsinkiin, toimitti ensin Contactor-lehteä, oli kolmessa kuorossa, Sibiksessä, Uudessa Suomessa, Kansallisteatterissa, Valamossa, Ylioppilasteatterissa, kokoomuksessa, KOM-teatterissa, Love Her Madlyssa, Otaniemessä, Tapiolassa, Vanhalla, Berkeleyssä ja sitten – asui Lapinlahdenkadulla.
  Tapio Liinojan tammikuussa ilmestyvä uusi pitkäsoittolevy on nimeltään Lapinlahdenkatu (Turenki Records 2016). Liinoja on koonnut siihen laulutekstinsä, jotka syntyivät Lapinlahdenkadulla tai ainakin saivat alkunsa siellä. Kaikki laulut on säveltänyt Pekka Hedkrok.

  – Pekun sävellykset ovat hienoja ja ansaitsevat tulla nuoremmillekin tutuiksi, sanoo Tapsa.
  Tusinan verran biisejä on nyt saanut uudet sovitukset. Aimon virsi, Ojasta noustaan, Kuppilan tango, Aino kirjoittaa, Sateet tulevat ja muut soivat nyt pääosin nuoremman polven voimin. Ensimmäinen singlelohkaisu Ojasta noustaan II nousi lokakuussa Radio Suomen soittolistan kolmoseksi.


   


  Tekniset tiedot

   

    Takaisin

 

Iltamahotellimme artisteja: