Iltamahotelli

Iltamahotellimme kautta saatte tilattua erikoisohjelmiamme tai esiintyjiämme vaikka soolona!

Onnellinen Mies Oy välittää Iltama -sivujensa kautta myös muita artisteja ja esityksiä tilaisuuksiinne. Iltamahotelli sivulta löydätte niin sooloartisteja kuin valmiita esityksiä, joita välitämme asiakkaittemme tilaisuuksiin. Valitkaa teille sopiva esitys tai kysykää haluamaanne artistia tilaisuuteenne niin välitämme teille viihdyttävän taiteilijan.

Esitykset

 • Eripariterapia

  Komedia tosielämän tähdistä.

  ERIPARITERAPIA
  He ovat terapeutteja. Heillä on vastaanotto samassa osoitteessa. Eräänä päivänä kummankin vastaanotolle saapuu asiakas, joka suistaa kaiken raiteiltaan. Keitä he ovat? Kuka hoitaa ketä? Missä menee raja ja kuka tilasi pitsan? Eripariterapia – riehakas komedia tosielämän tähdistä!

  Eripariterapia on kahden näyttelijän riehakas komedia tosielämän tähdistä, tavallisista ihmisistä hieman epätavallisissa tilanteissa. Näytelmä sai ensi-iltansa Satulinnassa 16.6.2016.

  Farssiin kallellaan oleva esitys hakee hulvattomalla tavalla vastauksia kysymyksiin: mistä me haaveilemme, millaisia me oikeastaan olemme ja missä ihmeessä on unelmiemme ihminen?
  Kuka on tuo, jonka kanssa asun ja minne katosi hän, jonka kanssa menin naimisiin?

  Komedia on näyttelijöiden Teijo Elorannan ja Johanna Kokon toinen yhteistyö näyttämöllä. Tällä kertaa myös idea ja käsikirjoitus on lähtöisin heiltä.


  Rooleissa: Johanna Kokko, Teijo Eloranta

  kirj. Johanna Kokko-Salminen ja Teijo Eloranta

  Esityksen pituus: 1h10min


  Tekniset tiedot

   

    Takaisin

 

Iltamahotellimme artisteja: